Nieuwsbrief | Juli | 2019

What's trending

What's Trending is een initiatief van Innovatie & Digitaal a.s.r.

Beste lezer,

In 2018, op de Capital Markets Day, hebben we in een demo laten zien hoe een klant via een smart speaker in zijn auto na een aanrijding direct zijn schade kan melden. De stap om snel een nieuwe use case te ontwikkelen, hadden we vervolgens gemakkelijk kunnen maken. Die keuze hebben we niet gemaakt.


Onze inschatting is dat het nog wel even duurt, voordat onze klanten een smartspeaker gebruiken om bijvoorbeeld de waterschade aan hun vloer te melden. Wij hebben er daarom voor gekozen om het onderwerp Voice eerst beter te verkennen. Via zes relevante thema’s, variërend van technologie tot markt. En met externe experts die (jarenlange) praktijkervaring meebrachten gekoppeld aan interne medewerkers uit verschillende disciplines en van verschillende Business Lines.


Samen hebben we vastgesteld welk pad we zeker niet willen bewandelen en waar we juist wel kansen zien. Terwijl ondertussen de voice-markt zich ontwikkelt en er meer tekening komt in de succesvolle leveranciers en de winnende ecosystemen. Wat we geleerd hebben delen we graag in deze trendnieuwsbrief, geheel gewijd aan het thema Voice.


Let’s use our voice,


Petra